Presenttips

Hos oss hittar du allt från klassiska till trendiga klockor för alla tillfällen!

1.Tissot Everytime 

Sverige release endast hos Stjärnurmakarna! Tissot Everytime är den perfekta klassiska klockan som passar till alla tillfällen. En sofistikerad och elegant klocka som matchas med ett stilrent läderband. Urtavlans okonstlade design är tydlig och lätt att läsa av. Klockan är försedd med ett reptåligt safirglas som får klockan att se välbehållen och fin ut över tid.

2. Certina DS Podium Lady

Elegant stålklocka med en gedigen och följsam länk av högsta kvalité. Klockan är tillverkad av kirurgiskt stål och har ett reptåligt safirglas. Enkelt utsmyckad med en vit urtavla i räfflat mönster och svarta index. Utformningen gör sig lika bra på fest som till vardags. Tack vare de högkvalitativa materialen kan denna klocka vara med på din arm en lång tid framöver.

3. Armani Renato

Armanis klockor står för elegant enkelhet och med stilmässig design. Renato är modellen med raka och enkla drag och stilrena färger. Detta utförande har en svart urtavla och silvrig stållänk. Klockans tunna boett och smidiga länk lägger sig enkelt under en skjortärm. Perfekt kostymklocka!

4. Michael Kors Sawyer

Klocka i exklusiv design med roséfärgad boett och länk. Klockan är utsmyckad med stenar runt hela kanten i urtavlan och även i kronografen. Den T-fattade länken ger klockan ett lyxigare utseende. Detta är den perfekta klockan för dig som söker blandningen mellan trend och lyx!


5. Casio G-Shock

Denna klocka passar dig som söker en stöttålig klocka med många funktioner. Klockan är försedd men världstid, stoppur, tidtagning och 5 inställbara dagliga alarm. Denna klocka har också en hastighetsindikator där du har möjlighet att mäta din genomsnittshastighet genom att skriva in sträckan du ska ta dig och därefter använda stoppuret när du börjar och avslutar.

6. Calvin Klein City

Med sitt minimalistiska formspråk och breda utbud tilltalar den kunden som bär klockan som en modeaccessoar. Stilrent damur med silverfärgad länk och boett. Det blir inte mycket mer lättmatchat än så här, passar lika bra på kontoret som till festen. Matchas med flera armband på samma arm för att addera personlighet.