Presentkort

Klicka på det belopp du önskar handla för nedan, så kommer du vidare i köpprocessen! Mer information om våra presentkort hittar du längre ned på sidan.

Presentkort 250Presentkort 500

Presentkort 1000

Vill du betala med presentkort?
I dagsläget kräver det en manuell hantering från vår sida vilket innebär att tillvägagångssättet för dig ser ut enligt följande:

1. Lägg din order och genomför beställningen precis som vanligt i vår checkout.

2. När din order har gått igenom och du har fått ett ordernummer så mejlar du oss följande information: ordernummer tillsammans med presentkortsuppgifter (presentkortets kortnummer samt PIN-kod). 
Mejla uppgifterna till: webbshop@stjarnurmakarna.se

3. Vi går sedan in och justerar beloppet på din order utifrån värdet på presentkortet.

Ge bort tid till någon du tycker om. Våra presentkort är den perfekta gåvan då mottagaren får välja sin egen klocka eller accessoar. Presentkorten är elektroniska plastkort som kan laddas flera gånger och skickas tillsammans med ett smakfullt konvolut. De finns att köpa här och i våra butiker och kan användas för betalning av varor i alla Stjärnurmakarnas butiker runt om i Sverige, dock inte webbshopen.

Korten är laddade med fasta belopp på 250kr, 500kr alternativt 1000kr. Presentkortet är giltigt i 2 år från laddningsdatum. Du eller den du gett kortet till behöver inte handla för hela beloppet samtidigt, resterande belopp ligger kvar på kortet till nästa gång det används.

Kontrollera saldot på ditt presentkort här.

Presentkorten kan inte lösas in mot kontanter, inte heller delvis återköpas. Stulna eller borttappade presentkort ersätts inte.