Topplista herr

Här har vi samlat våra mest populära herrklockor just nu! Det är tydligt att det inte bara finns en modell eller ett varumärke som är extra omtyckt vilket än en gång visar att klockor är en accessoar för män med olika stilar! Från klassiska klockor med tidlös design till moderna klockor med många funktionaliteter - här hittar du inspiration till nästa tillskott i klocksamlingen! 

 


Park Hill Day Date Ii G121003

1. Gant Park Hill Day-Date II G121003

Park Hill Day-Date II har en klassisk kostymklocka med en mörkblå urtavla och elegant finish. I de små urtavlorna kan du avläsa dag och datum. Länken i rostfritt stål är blank- och mattpolerad och de nätta timmarkeringarna och visarna går i samma silvriga färg vilket förstärker klockans klassiska look. Klockan är vattenskyddad till 5 ATM och tål stänk och mindre mängder med vatten.

Garmin Marq Captain 010 02006 13

2. GARMIN MARQ Adventurer 010-02006-27

MARQ Adventurer är den exklusiva funktionsklockan som förmår dig att nå högre nivåer, skapad för äventyrare! Stå på toppen av världen med ett extraordinärt instrument som skapats för att utforska den. En höjdmätarskala visar stigning och sänkning, medan en barometer med trendlinje varnar för växlande väder. Med denna klocka tar du stilen till nya höjder samtidigt som du får en perfekt passform med armband i italienskt vacchetta-läder. Klockan är försedd med orienteringsfunktioner, expeditionsapp, kartor och mängder med smarta funktioner!

Park Hill Heritage G105014

3. Gant Park Hill Heritage G105014

Park Hill Heritage har en klassisk siluett och elegant utseende. Det här är klockan som du bär varje dag till kostym likväl som t-shirt. Meshlänk i rostfritt stål med en mörkgrå färg som matchas med en boett och urtavla av samma ton. Nätta timmarkeringarna och visare i en gyllene roséfärg som förstärker klockans klassiska känsla. Klockan är vattenskyddad till 5 ATM vilket är perfekt för vardagligt bruk då klockan tål t.ex. regnstänk eller stänk som kan uppkomma när du tvättar händerna.

Ds Caimanogrqprecsteellea C0354101603701

4. Certina DS Caimano C0354101603701

Tidtagningskonsten i dess renaste form: Här finns det inget som distraherar en från ögonblickets magi. Det här är klockan för dig som söker en klassisk klocka som balanserar stil och kvalité. Den eleganta designen, smala siluetten och kompromisslösa tillförlitligheten ger klockan dess tidlösa karaktär. Klockans schweiziska urverk skyddas av en boett i rostfritt stål och en reptåligt safirglas som matchas med ett krokodilpräglat läderband i brunt.

Seastargrchrqaciersnoir T1204171704100

5. Tissot Seastar 1000 Chronograph T1204171704100

Seastar 1000 Chronograph är med sin höga vattenbeständighet upp till ett tryck på 30 ATM, gängad krona och baklock ett optimalt val för en dykare. Klockan är försedd med kronograf för tidtagning och det högpresterande urverket är batteridrivet med en tillförlitlig exakthet. En unik urtavla som upplevs skifta i färg med blå kärna och mörka kanter. De tydliga indexen skapar en snygg kontrast och lyser tydligt i mörker.

Seiko 5 Sports Mens 43Mm 100M Srpd55k1

6. Seiko 5 Sports SRPD55K1

Seiko 5 Sport är en återskapad klassiker från 60-talet med uppdaterad design. De 5 löften som symboliserar serien kvarstår. Klockan har en slittålig boett och länk i rostfritt stål och är vattentät till 10 ATM. Dag- och datumvisning kl 3 samt en infälld, skyddad krona placerad kl 4. Alla Seiko 5 Sport-klockor är dessutom försedda med ett automatiskt urverk. Klockan blir dessutom din för en överkomlig prislapp. Ett självklart val för klocksamlaren!

 

Vill du inspireras av fler modeller? Sök bland hela sortimentet av herrklockor eller spana in artikeln som presenterar olika stilar på snygga herrklockor!