Topplista dam

Inspireras av dessa skönheter inför ditt nästa klockköp! Här har vi listat de mest populära damklockorna just nu. Från stilrena klockor med den omtyckta meshlänken till trendiga klockor med snygga detaljer på boett och klockarmband. Hitta din nästa damklocka här eller sök bland liknande modeller för att hitta en klocka som passar just din stil! 
Petite 28 Sterling S White Dw00100220

1. Daniel Wellington Petite Sterling Silver DW00100220

Daniel Wellingtons Classic Petite är den perfekta klockan med klassisk utformning i nätt och stilren design. Med en tunn boett och stilmedveten meshlänk är det här ett måste hos den medvetna trendsättaren. Sofistikerad och stilsäker matchar du denna klocka lika bra till vardags som till fest.

Park Avenue 32 G127006

2. Gant Park Avenue 32 G127006

Perfekt damklocka för dig som söker en klassisk klocka i mellanstorlek. Klockans boett har en diameter på 32mm, en perfekt storlek som passar de flesta. Klockan har en tunn boett och en slimmad meshlänk i trendig guldfärg. Urtavla är sparsamt dekorerad i en skimrande silverbas som kompletteras med det återkommande guldet i timmarkeringar och visare. Klockan är vattenskyddad till 5 ATM för att tåla vardagligt bruk som regnstänk eller lättare stänk när du tvättar händerna.

Michael Kors Watch Mk2747

3. Michael Kors Pyper MK2747

Pyper är en optimal accessoar i klassisk design med trendiga detaljer. Uret är 38 mm i diameter med en skimrande svart urtavlan i smakfullt utförande. Varje timmarkering har en gyllene guldfärg och möts på toppen av en gnistrande sten. Guldfärgen återkommer även på klockans boett och detta matchas med ett svart läderband med matt, slät yta.

Ds Actionslrqcoscststbl C0320511105600

4. Certina DS Action Lady Diamonds C0320511105600

DS Action Lady är mer än bara vacker. Dess Precidrive™ quartzverk har certifierats som en kronometer av det prestigefyllda testinstitutet COSC. Som om det inte var tillräckligt är klockan även vattentät upp till 20 bar. Var så säker, den här ladyn erbjuder mer än vad man kan se med blotta ögat.

Seiko Ladies 33Mm Safir 100M Skk885p1

5. Seiko Damklocka SKK885P1

Denna vackra Seiko damklocka är tilltalande med sin fina lyster. Klockan har en klassisk design med länkarmband i rostfritt stål och en skimrande urtavla i pärlemor. Urtavlan skapar en fin kontrast mot de silvriga visarna och markeringarna. Några av markeringarna är gnistrande diamanter, vilket bidrar till den exklusiva känslan. En feminin klocka med ett vattenskydd på 10 ATM.

Everytimelrqyelsilver Dial T1092102203100

6. Tissot Everytime Lady T1092102203100

Vacker damklocka från Tissot. Designen är stilren och exklusiv tack vare kombinationen av högpolerat stål och gulddetaljer. Kronan och boettens utsida har en guldig beläggning. Denna matchar väl ihop med den vita urtavlan samt de guldiga visarna och timmarkeringarna. Klockan är försedd med ett safirglas, vilket är mycket reptåligt. Unna dig en elegant klocka som matchar utmärkt med både guld- och silversmycken.

 

Söker du efter en annan modell? Spana in hela vårt sortiment av damklockor eller läs mer om olika stilar på damklockor