404

Burmans Ur & Guld

Vår historia började 1927, Umeå företaget Burmans Ur & Optik startade en filial i Skellefteå.1960 flyttade vi till vår nuvarande adress Trädgårdsgatan 8, Cityhuset, butiken delades då i två företag: Burmans Ur och Burmans Optik. Ny ägare tog vid 1986. Vår nuvarande ägare är familjen Roger Backlund. Ett viktigt beslut togs 1988 när sortimentet utökades med smycken, namnet ändrades därefter till Stjärnurmakare Burmans Ur & Guld.

Vilka är vi? Vi säljer klockor och smycken till de som värdesätter hög kvalitet på produkt, bemötande och hantverk. Ofta till de som söker det lite speciella. Vår höga kvalitet ska resultera i nöjda och återkommande kunder. Hos oss träffar du personligen, förutom våra säljare, utbildad: urmakare, guldsmed, värderingsman av smycken samt piercare.

Följ oss på: Facebook: Stjärnurmakarna Burmans Ur och Guld  Instagram: burmansurguld

Hemsida: secondhandsmycken.se

På Stjärnurmakarna är vi inte som alla andra. Vi är oss själva. Egna butiker som brinner för begreppet tid. I tiden för alla tillfällen. Vi har en kompetens som urmakare, vi tycker om starka varumärken och mode. Vi vill ge dig en fantastisk service, en allriskförsäkring utöver det vanliga och en riksgaranti som gäller i alla våra butiker. Stjärnurmakare helt enkelt. En klass för sig. 

Stjärnurmakarna Skellefteå

Trädgårdsgatan 8, Cityhuset, Skellefteå
Tel: 0910 101 52
E-post: skelleftea@stjarnurmakarna.se

Öppettider

Vardagar 10.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 15.00
Söndagar stängt

Karta

Butikens varumärken