404

Sjöbackens Ur / Stjärnurmakarna
För oss är det viktigt att kunden känner sig sedd och förstådd så vår riktlinje är att utgå från varje kunds individuella behov och guida er genom vårt sortiment oavsett om det är en ny produkt eller en reparation.

Vi är ett familjeföretag som grundades 1994 och sedan dess har vår ambition varit att få kunder att upptäcka armbandsurens fascinerade värld. Genom ett stort urval och hög kunskap är vi här för att leda våra kunder till det valet som passar just er oavsett om det är en gåva eller till er själv. Vi vill erbjuda produkter som kännetecknar tradition och känsla oavsett om det är ett mekaniskt ur eller en ny smartklocka. Välkommen in till oss så hjälper vi er med resten.  

När olyckan varit framme eller när det är dags att ge din klocka en välförtjänt service är vår urverkstad redo att ta hand om ert armbandsur. Med en gemensam erfarenhet på närmare 30 år är er klocka i goda händer hos någon av våra två urmakare. Vi ombesörjer en mängd olika märken och är även märkesverkstad för Raymond Weil, Swiss Military by Chrono och Suunto.

Välkommen!

Stjärnurmakarna Malmö - Sjöbackens Ur

Södergatan 13 , Malmö
Tel: 040 611 81 21
E-post: sjobackensur@stjarnurmakarna.se

Öppettider

Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt

Karta