Serva och laga klocka

Har din klocka gått sönder eller börjat sakta ner? Kom in till oss och låt våra urmakare ta en närmre titt på din klocka för att avgöra vad som krävs för att den ska fungera igen.

Laga en klocka som slutat fungera

Ofta behövs det nya reservdelar när någonting gått sönder. Eftersom olika modeller har olika reservdelar beställer vi dem efter behov. Beroende på märke kan det ta olika lång tid och personalen i den butik där du lämnar in klockan till kan ge dig mer information. Ibland räcker det med ett nytt batteri, vilket kan åtgärdas under dagen. Lär dig mer om att ta hand om din klocka på rätt sätt. 

Kostnad vid service och reparationer

Det är vanligt att butiken tar in din klocka för ett kostnadsförslag. Då undersöker urmakaren uret och tar fram pris på vad det skulle kosta att laga den. Kostnadsförslaget betalar du i förhand, väljer du sedan att genomföra reparationen som urmakaren föreslår dras kostnaden av på reparationspriset.

Har du en automatisk klocka är det nödvändigt att serva den med jämna mellanrum då dessa har ett mer avancerat urverk. Vissa klockor behöver skickas till en specialiserad verkstad, butiken informerar dig vad som gäller för din klocka.

Hitta butik till din närmasta Stjärnurmakare för att få din klocka servad av en specialist.