Den perfekta presenten till mamma

Med en bas i den minimalistiska danska designen är Skagen ett modernt  och stilrent varumärke med en tydlig och ren estetik. Skagens klockor blandar en tidslös design med vardaglig innovation.  Den typiskt slimmade designen låter enkelheten stå i fokus och är allt annat än överdådig men ger dig alltid en klocka för varje  vardags tillfälle.

Visste du att Mors dag introducerades redan i början av 1900-talet när fredsaktivisten Ann Jarvis avled.  Hennes dotter ville uppmärksamma årsdagen och hylla sin mamma eftersom hon tyckte att ”mor är den person som gjort mer än någon annan för dig” Och visst är det väl så! Näst i tur står alla mammor som förtjänar att firas på Mors dag den 26 maj.  Mamma förtjänar verkligen att få något extra just den här dagen och då är det exra kul att Skagen Signatur är den perfekta presenten när den nu fått ett nytt lägre pris, från 895.-

Skagen Signatur har länge varit en  toppsäljare och har fått en bred rang av utföranden genom åren. Den lilla tunna urtavlan blir verkligen som ett smycke på handleden och har små fina subtila detaljer som andas Skagen, Danmark & Skandinavien!

Återkommande på Skagens klockor är meshbandet och självklart finns det även i olika design och färger på Signaturklockorna. På meshbandet kan du enkelt själv justera låset och länken  så det passar din handled utan att behöva lämna in din klocka för att korta länken.  Men både meshbanden och läderbanden har även en ”quick release pin”, en litet spänne som gör att du enkelt på någon minut kan byta band eller länk efter dagens önskemål eller outfit. 

Hitta din favoritmodell från Skagen Signatur!