Presenttips till studenten

Studenten är en viktig och rolig tid, på många sätt också symbolisk. Det är dags att ta första stegen ut i vuxenlivet och därmed lämna grundskolan bakom sig. Det är värt att fira. För dig som känner någon som snart tar studenten och vill överraska med en fin gåva har vi många bra tips. Både klockor och smycken passar särskilt bra att ge bort i studentpresent till både kille och tjej.

Studentpresent till honom

Att hålla tiden är viktigt, särskilt i vuxenlivet när det handlar och jobb och viktiga möten. En klocka på armen signalerar även att bäraren har en viss känsla för stil. Med andra ord är en klocka ett utmärkt presenttips i samband med examen. Om du letar efter en studentpresent till en kille kan en finare sportklocka kan vara passande. Sportklockor och dykarklockor finns i alla prisklasser och i många olika utseenden. Kanske ett stilsäkert kort från Armani kan vara bra? Eller en tuffare variant, som en G-SHOCK från Casio? Det finns sportklockor i olika material och färger, allt från traditionellt silverfärgat stål till svart harts eller polymer. För dig som vill ge bort en studentpresent som är extra fin finns det även exklusiva klockor från exempelvis Certina, Tissot och Seiko. Dessa klockor finns i flera prisklasser beroende på funktioner och materialval men håller å andra sidan så hög kvalitet att de utan problem kan bäras hela livet. Det är något särskilt med att få ge bort en studentpresent som han kan använda genom livet och blicka ner på och minnas. Ett säkert kort är annars att ge bort en klocka från GANT. Med deras nya kollektion har de dessutom höjt klockornas helhetsintryck ytterligare en nivå. 

Studentpresent till henne

Förutom klockor finns det många andra bra presenttips för student till både kille och tjej, som exempelvis vackra smycken. Vi erbjuder både exklusiva guld- och silversmycken från kända varumärken som Schalins, Snö of Sweden, Gynning Jewelry och Thomas Sabo, för att nämna några, till mer modeorienterade smyckesmärken. Tips: Ett vackert smycke i kombination med en matchande klocka är alltid ett vinnande koncept om man vill ge något praktiskt och snyggt! Michael Kors är ett av de mest populära varumärkena bland unga tjejer som självklart har tagit tillvara på denna trend och erbjuder matchande örhängen, armband, halsband och klockor. Ett annat tips är en klocka tillsammans med smycken från Calvin Klein. Deras klockor tillverkas dessutom i Schweiz och håller riktigt hög kvalité. Om du är ute efter en mer klassisk damklocka så finns det självklart ett brett sortiment från exempelvis TissotCertinaSeiko och Gant också.

Presentkort för honom och henne

Om du har svårt att hitta en passande klocka eller helt enkelt är osäker på vilken modell hon eller han kommer att uppskatta så finns alltid våra presentkort. Ett presentkort kan du köpa laddat med summor mellan 250-1000 kronor. Fördelen med våra presentkort är såklart att studenten själv får välja ut något fint som han eller hon tycker om. Presentkorten är giltiga i två år och används främst i våra fysiska butiker. Något som också kan vara bra att veta är att när du beställer ett smycke för mer än 900 kr eller en klocka för mer än 400 kr, ingår alltid vår stjärnförsäkring som skyddar mot skador och stöld.