CALVIN KLEIN WATCHES + JEWELRY

CALVIN KLEIN är ett varumärke med en stark lyskraft. CALVIN KLEIN WATCH + JEWELRY Co. Ltd. är benämningen på varumärkets klock- och smyckesatsning och idag är de en av få ambassadörer för schweizisk klocktillverkning inom modevärlden.

Schweizisk kvalité + hög modegrad = succé 

1997 inledde CALVIN KLEIN och Schweiziska Swatch Group ett samarbete för att skapa det som idag alltså heter CALVIN KLEIN WATCHES + JEWELRY. De rena, moderna linjerna gick snabbt hem hos kunderna och den nya idén om klockan som modeaccessoar var född. Idag är kollektionen bred och riktar sig både mot män och kvinnor. 

Här hittar du hela kollektionen från CALVIN KLEIN

Klocka + smycke = sant

Tillverkningen sker fortfarande i Schweiz och varumärket säljs runt om i butiker i över 80 länder. Som ett naturligt steg lanserades CALVIN KLEIN jewelry 2004 och smyckena karaktäriseras av en sexig men enkel estetik med sina rena linjer och typiska, kurviga metallytor.

 

Fannys favoriter!

Vår kollega Fanny har listat hennes 3 favoritprodukter från Calvin Kleins kollektion:

Calvin Klein Authentic

Calvin Klein Authentic

En minimalistisk och vacker damklocka i elegant utformning. Den nätta och fina meshlänken av stål matchas snyggt med en urtavla i silver. Klockans genomgående silvriga färg skapar en vacker lyster och stilfull enhetlig design. Denna smyckesklocka bärs med fördel tillsammans med andra smycken eller sobert för sig själv.

Calvin Klein Insync

Calvin Klein InSync

Calvin Klein är välkända för sin minimalistiska design med stilrent formspråk som passar den nordiska designsmaken perfekt. Deras smycken är välformade, delikata och kvalitativa i rostfritt stål.

Calvin Klein Minimal

Calvin Klein Minimal

Med sitt minimalistiska formspråk tilltalar den kunden som bär klockan som en modeaccessoar. Klocka i stilren design, granitgrå tavla och meshlänk. Tunn och nätt klocka som sitter bekvämt på handleden.