Heta sommarklockor

Sommaren är här och det innebär förhoppningsvis tid till både aktiviteter och avkoppling. Oavsett om du föredrar att slappa vid poolen eller springa i bergen så kommer här några förslag på klockor som vi tycker gör sig extra bra just under sommaren.  

P.S. Kom ihåg att trycktesta din klocka inför sommarens alla bad. Välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig säkerställa att din klocka är tät!

Tips på herrklockor:

C0324071105110

Certina DS Action Diver 
C0324071105110

En klassisk sportklocka med vridbar dykring och runda Super-LumiNova index. Klockan är försedd med ett tillförlitligt precidrive-verk som har en maximal tidsdifferens på +/-10 sek per år! Detta är tack vare ett antal innovativa egenskaper som värmekompensation och ett intelligent keramikhus som skyddar mot fukt. Dykklockan är vattentät till 30 ATM. Den svarta urtavlan och dess tidlösa design gör denna klocka till en investering man länge drömt om.

 

SRPB51K1

Seiko Prospex
SRPB51K1

Den ultimata dykarklockan har en boett och länk i rostfritt stål med svart urtavla och stora självlysande timmarkeringar. Dess robusta boett omsluter och skyddar det automatiska urverket på insidan. Klockan dras upp med hjälp av rörelsen på din handled, vilket bidrar till en vackert flytande sekundvisare som stärker klockans karaktär. Klockan har en gångreserv på ca 41 timmar vid full uppdragning. Vattentät till 20ATM och en vridbar bezel för tidtagning vid dykning.

 

SM3407901

Swiss Military By Chrono St. Moritz
SM34079.01

St. Moritz är klockan för dig som inte vill kompromissa vare sig det gäller funktion eller design. Uret har en kraftig boett på 42,5 mm i diameter och en länk av rostfritt stål. Vattentät till 10ATM och ett tåligt mineralglas med safirbeläggning. Det schweiziska urverket har hög precision och kronografen har en pålitlig exakthet. Snygg design med sportigt uttryck!

G121001

Gant Park Hill Day-Date II
G121001

Park Hill Day-Date II har en klassisk siluett och elegant utseende. Det här är klockan som du bär varje dag till kostym likväl som t-shirt. I de små urtavlorna kan du avläsa dag och datum. Läderbandet har en alligatorpräglad yta i mörkbrun färg. De nätta timmarkeringarna och visarna förstärker klockans klassiska look. Klockan är vattenskyddad till 5 ATM, vilket innebär att den tål regnstänk och liknande.

Tips på damklockor:

T1019172211600Tissot PR 100 Sport Chic Chrono
T1019172211600

Sportig damklocka från Tissot som ändå har en tydlig elegans och feminin design. Boetten och armbandet är av rostfritt stål. De mittersta länkarna har en roséguldsplätering, vilket även förekommer på klockans bezel och krona. Urtavlan i skimrande pärlemor matchas med diamanter vid varje timmarkering. Klockan är försedd med ett reptåligt safirglas, schweiziskt urverk och är vattentät till 10ATM.

SKW2693

Skagen Signatur
SKW2693

Med en minimalistiskt och stilren design återspeglar Skagen Signatur det klassiska formspråk som genomsyrar Skagens klockor. En nätt modell med slimmad meshlänk i guldfärgat stål och en ren urtavlan i vitt utan några överdådiga utsmyckningar. Klockans meshlänk har en ”quick release pin” vilket gör att du enkelt kan byta bandet för att anpassa klockan till varje tillfälle. Enkel och stilren med en modern känsla!

K3M22126

Calvin Klein Minimal
K3M22126

CK Minimal är en optimal damklocka för dig som föredrar det minimalistiska formspråket med en feminin känsla. Klassisk design möter samtida stil med denna populära klocka som ursprungligen inspirerades av vintageklockor. Klockan är vacker i sin enkelhet med en tunn och skir boett som matchas med en skimrande meshlänk i rostfritt stål. Den sobra urtavlan är enkelt detaljerad med nätta timmarkeringar och visare. Elegant med en modern stil!

SM3406605

Swiss Military By Chrono Liestal
SM34066.05

Elegant och klassisk klocka av utmärkt kvalité. Liestal har ett schweiziskt batteridrivet urverk med tillförlitlig exakthet. Verket omsluts av en boett i rostfritt stål med gulddetaljer av PVD-beläggning. Det härdade mineralglaset har en safirbeläggning för att bli mer resistent mot repor och håller klockan snygg över tid. Den tidlösa designen och de kvalitativa materialvalen gör detta till en perfekt damklocka att bära till vardags.

Tips för dig som gillar en aktiv semester (unisex):

GBA 800 9AER

Casio G-Shock GBA-800-9AER

Denna tuffa G-shock passar dig som söker en stöttålig klocka med många finesser. Via Bluetooth kan du parkoppla klockan till din smartphone för att få tillgång till en mängd användbara funktioner. Den är även utrustad med superbelysning, stoppfunktion, fem dagliga alarm och vattentät till 20ATM. Det knallgula armbandet består av syntetharts och är genom sin extrema hållbarhet och flexibilitet det idealiska materialet för ett armband.

010 01987 01

GARMIN Fenix 5S Plus 010-01987-01

Fenix 5S Plus är den minsta modellen i sin serie, dess boett i rostfritt stål har en diameter på 42mm och försluter sig tätt kring handleden med ett gummiband. Klockan besitter mängder av sport- och träningsfunktioner som pulsmätning direkt på handleden, ger ruttförslag inför springturen, mäter din kaloriförbränning och mycket mer. Du kan dessutom använda dig Garmin till mycket annat som att spela musik i Bluetooth-hörlurar, mäta din sömn, och betala med en kontaktlös betalningsmetod – Garmin Pay.