Presenttips

Hos oss hittar du allt från klassiska till trendiga klockor för alla tillfällen!

W10895d

 

 

 

1 Gant Cameron

Modern kostymklocka som passar på kontoret, vintageinspirerat till lata dagar på landet eller sportinspirerat till skidsemestern. Till personen som gärna byter klocka efter humör och tillfälle. Herrklocka med unikt placerade kronograftavlor. Det bruna krokodilpräglade läderbandet och den roséfärgade boetten ger en känsla av värme i de kalla höstkvällarna.

Mbm3315d

Marc By Marc Jacobs

Till tjejen som lägger tid och energi på att leta efter de senaste accessoarerna. Hon matchar gärna också klockan med andra armband och smycken. När klockan blir ett trendriktigt smycke mer än ett hjälpmedel för att hålla reda på tiden. En stilren klocka som är lätt att matcha med andra smycken eller snygg i sin enkelhet.

1825D

3 Knut Gadd Decagon Black

Knut Gadd Decagon är en stillren klocka med safirglas, tudelad boett, Japanskt urverk och snygga detaljer. Armbanden är gjorda av Italienskt kalvskinn. Denna modell kommer med ett svart ödlemönstrat band.

C0042101103600d

4 Certina DS Prime

Certina är ett schweiziskt klockmärke med gamla anor och gott rykte. Alla deras klockor kommer med safirglas och schweiziska urverk av hög kvalité. De har prisvärda klockor för alla tillfällen. Denna damklocka har en välarbetad och följsam länk som lägger sig fint runt handleden. Klockan har 3 diamanter som index kl 12. Diamantcertifikat medföljer. Detta är klockan som passar bra som vardagsklocka med 10 ATM vattentäthet och reptåligt safirglas, men dess helblanka länk och skimrande urtavla passar minst lika bra till festblåsan.

Tio-i-topp5

5 Triwa Silver Blue Nevil

Klockan för dig som vågar sticka ut, som lägger vikt i detaljer och inte backar för att förstärka din personloghet med unika accessoarer. Den här bästsäljaren har en flerfärgad boett i acetate och bakboett i stål, stålfärgad bezel och blåa kronograftavlor. Armbandet är oxblodsfärgat och naturgarvat läder från svenska Tärnsjö garveri.